المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : رجع فلاشتك للظهور على الاجهزة مره اخرى بالبرنامج الاسطوره HDD Low Level Format Tool تحميل مباشر ع اكثر من سيرفر


T.e.K.o
01-23-2011, 01:58 PM
HDD Low Level Format Tool
http://img262.imageshack.us/img262/8052/2ep1o291.jpg
http://img203.imageshack.us/img203/8080/info4.jpg

زهقت من كلمة الفلاشه مش عاوزه تتفرمت اللى بتسمعها كل ما تروح لحد يحطلك عليها حاجه او تحطها فى جهازك مش ظاهرة النهاردة خلصت المشكله لاى كارت ميمورى او فلاشه الحل الامثل انك ترجع الفلاشه للخطوة القبل الاخيره قبل خروجها من المصنع وهى غير مقسمه او ظاهر بها المساحتها الاصليه
فقط تابع معى مع هذا البرنامج الاسطوره ( من جهازى )

1. ادخل الفلاشه التالفه او الكارت ميمورى التالف
2. شغل البرنامج تسطيبه اسهل ما يمكن وبعد التسطيب ستظهر الشاشة الاولى
http://img8.imageshack.us/img8/6264/53445294.jpg

3. http://img197.imageshack.us/img197/6859/32148648.jpg

4. http://img291.imageshack.us/img291/7986/58919612.jpg

5. http://img535.imageshack.us/img535/2800/31653799.jpg

6. http://img23.imageshack.us/img23/3395/17891360.jpg

7 .
http://img38.imageshack.us/img38/1140/46186119.jpg

بكده تقدر تعمل فورمات للفلاشه او كارت الميمورى ( شرط بعد استخدام البرنامج عمل فورمات للفلاشه او كارت الميمورى )
لتحميل اقوى برنامج فورمات استخدمه انا شخصيا من هنا (http://hotfile.com/dl/98875203/d79e7fb/ASD.HP_USB_Disk_Storage_Format_Tool_By_A7med_Said. rar.html) ( من موضوع الاخ A7med Said )
http://img815.imageshack.us/img815/3928/link4.jpg
انظمة التشغيل المدعومه

MS Windows 2000SP4/2003/XP
http://img815.imageshack.us/img815/3928/link4.jpg

ملحوظه

الداتا الممسوحه بالبرنامج لا يمكن استرجاعها مره اخرى
http://img815.imageshack.us/img815/3928/link4.jpg
http://img180.imageshack.us/img180/5969/77495940.jpg

472 KB
http://img815.imageshack.us/img815/3928/link4.jpg
http://img63.imageshack.us/img63/7855/down4.jpg


البرنامج لوكشه واحده

hotfile
http://www.nbanews.us/805034 (http://www.nbanews.us/805034)


2shared
http://www.nbanews.us/805035 (http://www.nbanews.us/805035)


amonshare
http://www.nbanews.us/805036 (http://www.nbanews.us/805036)


embedupload
http://www.nbanews.us/805037 (http://www.nbanews.us/805037)


enterupload
http://www.nbanews.us/805038 (http://www.nbanews.us/805038)


fileserve
http://www.nbanews.us/805039 (http://www.nbanews.us/805039)


ifile
http://www.nbanews.us/805040 (http://www.nbanews.us/805040)


jumbofiles
http://www.nbanews.us/805041 (http://www.nbanews.us/805041)

loombo
http://www.nbanews.us/805042 (http://www.nbanews.us/805042)

mediafire
http://www.nbanews.us/805043 (http://www.nbanews.us/805043)

MegaShare
http://www.nbanews.us/805044 (http://www.nbanews.us/805044)

megaupload
http://www.nbanews.us/805045 (http://www.nbanews.us/805045)

novaup
http://www.nbanews.us/805046 (http://www.nbanews.us/805046)

oron
http://www.nbanews.us/805047 (http://www.nbanews.us/805047)

przeklej
http://www.nbanews.us/805048 (http://www.nbanews.us/805048)

rapidshare
http://www.nbanews.us/805049 (http://www.nbanews.us/805049)

sendspace
http://www.nbanews.us/805050 (http://www.nbanews.us/805050)

slingfile
http://www.nbanews.us/805051 (http://www.nbanews.us/805051)


ziddu
http://www.nbanews.us/805052 (http://www.nbanews.us/805052)


zshare
http://www.nbanews.us/805053 (http://www.nbanews.us/805053)

صلاح21
01-23-2011, 02:08 PM
thanksssssssssssssssssssssssssss

http://store2.up-00.com/Dec10/jMh45654.gif


http://store2.up-00.com/Dec10/IHM45654.jpg

ZAZA4EVERLOVER
01-23-2011, 02:28 PM
كبيييييييييييييير وعااااااااااااااااااالمى ياااااااااااااااا تيكو باااااااااااشاااااااااااااااااا من يوووووووووووووووومك موضوووووووووووع عااااااااااااالمى جدااااااااااااااااااااا وانفرااااااااااااااااااد لعرب سيييييييييييييييييييد فقط تسلم اديك فعلا ياااااااااااابرنس

A7med Said
01-23-2011, 02:41 PM
برنس يا محمد والله

Saforcada'l
01-23-2011, 02:45 PM
ثآنكس يا عسل

!¤¦Dream My Life¦¤!
01-23-2011, 03:00 PM
تسلم ايديك يا برنجي يا اصلي

Mahmoud Atef
01-23-2011, 03:55 PM
الف شكر يا محمد باشا

MR-CobrA
01-23-2011, 04:00 PM
مجهود مميز جدا
تسلم ايدك

esam_riad
01-23-2011, 04:14 PM
انا عندى فلاشة 8 جيجا طلب منى فورمات علشان افتحها لما فرمتها لقيت الفلاشة 3 ميجا ممكن تقلى اية المشكلة

T.e.K.o
01-23-2011, 04:20 PM
انا عندى فلاشة 8 جيجا طلب منى فورمات علشان افتحها لما فرمتها لقيت الفلاشة 3 ميجا ممكن تقلى اية المشكلة

الحجم الفاضى منها 3 ميجا ولا هى حجمها الاساسى بقى 3 ميجا
اعملى صوره منها وان شاء الله مع البرنامج ده تتحل

catafast
01-23-2011, 04:39 PM
تسلم ايدك يابرنس

L O V E R D X
01-23-2011, 04:53 PM
تسلم يا كبير علي مجهودك
___________________________________

اخبار طازه : باتيستا في رويال رمبل & تغيير خطة تيكر في مهرجان الاحلام & حوار نجم النيكسيس الجديد & تحديث عن كريستيان& جيريكو يتحدث عن عودته & والمزيد (http://forum.arabseed.com/showthread.php?t=54178)

وائل النسر
01-23-2011, 04:57 PM
;)تسلم ياغالى جارى التجربة الف شكر;)

hosh
01-23-2011, 05:17 PM
شكرا يا كبير

elmohagrayman
01-23-2011, 05:34 PM
شكرا على البرنامج الرااااااااااااااااااااااااااااااااااائع

هانى عثمان سعد
01-23-2011, 05:37 PM
تسلم ايديك يا برنجي يا اصلي

ABOSAMI
01-23-2011, 05:39 PM
ياجماله يابني والله برنس

elatefy2009
01-23-2011, 05:45 PM
انا جربت البرنامج ووصلت كارت موميرى واحد جيجا مش بيقرا على الكمبيوتر
وبرده مش ظهرلى فى البرنامج ده اى حاجة
مش ظهرلى غير الهارد دسك بس
والايقونة بتاعة remvoable disk فى ماى كمبيوتر موجودة بس الكارت مش بيقرا
ممكن لو عندك حل تساعدنى وشكرا

T.e.K.o
01-23-2011, 05:49 PM
انا جربت البرنامج ووصلت كارت موميرى واحد جيجا مش بيقرا على الكمبيوتر
وبرده مش ظهرلى فى البرنامج ده اى حاجة
مش ظهرلى غير الهارد دسك بس
والايقونة بتاعة remvoable disk فى ماى كمبيوتر موجودة بس الكارت مش بيقرا
ممكن لو عندك حل تساعدنى وشكرا

فلاشتك منوره اصلا يعنى واصلها كهرباء ممكن تكون محروقه بانى فيها قافله من جوه
شوف قولى

Pulse
01-23-2011, 06:13 PM
يعطيك العافية .....
مجهود رائع ......
ننتظر المزيد من مواضيعك الرائعة ......

midomashakel
01-23-2011, 06:27 PM
الف شكر يا محمد باشا

aboud_40
01-23-2011, 07:04 PM
مشكور اخى على البرنامج برافو

أمير الأحزان
01-23-2011, 07:28 PM
الف شكر يا محمد باشا

elatefy2009
01-23-2011, 07:54 PM
يا تيكو باشا هيا مش فلاشة ده كرت موميرى
انا بحط كرت الموميرى فى الريدر والريدر بينور يعنى واصله كهربا
بس الكرت مش بيفتح على الكمبيوتر يعنى مفيش امل انه يشتغل تانى ولا ايه ؟

egyboy100
01-23-2011, 09:01 PM
thannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnks

madov
01-23-2011, 09:33 PM
thannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnx

hanielpop
01-23-2011, 10:19 PM
مشكور اخي
بس عندى استفسار هو بيطول اوى كدة في التصليح

abo youns
01-23-2011, 11:32 PM
جزاك الله كل خير فعلا برنامج جميل

amr manchester
01-23-2011, 11:51 PM
تسلم شكله برنامج تحفة

abdalla_2021
01-24-2011, 01:14 AM
تسلم ايديك يابرنس والله وعايزين منك المزيد والجديد

eslamabdeldaym
01-24-2011, 01:40 AM
تماااااااااااااام قوى يا تيكو باشا يا عالمى
بس انا الكارت بتاعى بيقرا فى الريدر و الريدر بينور
و علامه السيف ريموف الى بتظهر تحت بتيجى بس الكارت مش بيقرا فى البرنامج
وجربت 3 كروت مش كارت واحد
كدا يبقى ايه يا ريت الرد
و اكون شاكر جدا

esam_riad
01-24-2011, 01:41 AM
الحجم الكلى 3 ميجا

esam_riad
01-24-2011, 01:45 AM
الحجم الفاضى منها 3 ميجا ولا هى حجمها الاساسى بقى 3 ميجا
اعملى صوره منها وان شاء الله مع البرنامج ده تتحل

الحجم الكلى 3 ميجا ممكن تكلمنى [email protected]

عباس جاسم
01-24-2011, 01:56 AM
مشكورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر

T.e.K.o
01-24-2011, 01:58 AM
تماااااااااااااام قوى يا تيكو باشا يا عالمى
بس انا الكارت بتاعى بيقرا فى الريدر و الريدر بينور
و علامه السيف ريموف الى بتظهر تحت بتيجى بس الكارت مش بيقرا فى البرنامج
وجربت 3 كروت مش كارت واحد
كدا يبقى ايه يا ريت الرد
و اكون شاكر جدا

البرنامج معمول علشان يقرى الفلاشه او الكارت لما بيكونو بايظين ومش ظاهرين مخصص للمشكله دى واى حاجه غير ذلك بتبقى يا اما عيب من الكارت بيكون تالف اصلا النحاس بتاعه متاكل او البيت بتاعه لو ميكرو بايظ جرب بيت تانى لو مايكرو وجرب تسطب البرنامج على اى جهاز تانى وحط فلاشه او كارت تانى بايظ

T.e.K.o
01-24-2011, 02:01 AM
الحجم الكلى 3 ميجا

الحجم الكلى 3 ميجا ممكن تكلمنى [email protected]

ده حصل بعد الفورمات بالبرنامج ولا ايه فهمنى اكتر

T.e.K.o
01-24-2011, 02:06 AM
يا تيكو باشا هيا مش فلاشة ده كرت موميرى
انا بحط كرت الموميرى فى الريدر والريدر بينور يعنى واصله كهربا
بس الكرت مش بيفتح على الكمبيوتر يعنى مفيش امل انه يشتغل تانى ولا ايه ؟

جربت تشغل الكارت على موبيل قولى علشان لو اشتغل يبقى العيب من بيت الكارت لو مايكرو او من النحاس اللى بيوصل الكارت لو كبير

esam_riad
01-24-2011, 02:25 AM
ده حصل بعد الفورمات بالبرنامج ولا ايه فهمنى اكتر

دة مش من البرنامج
دة لماحطيت الفلاشة على الجهاز هو مرضتش تفتح من غير معملة فورمات لما عملتلة لقيت المساحة 3 ميجا

hamoda_20022
01-24-2011, 02:25 AM
لو سمحت يا توكو هل البرنامج بيشتغل علي ويندوز 7 ؟. ولا في مشاكل علي ويندوز 7 ؟

M o n a
01-24-2011, 02:57 AM
ynfa3 windows 7 ?? yshta8l 3aleh el prog da ??

dr_ahmedibrahim
01-24-2011, 03:19 AM
thanxxxxxxxxxxxxxxxx

T.e.K.o
01-24-2011, 03:22 AM
لو سمحت يا توكو هل البرنامج بيشتغل علي ويندوز 7 ؟. ولا في مشاكل علي ويندوز 7 ؟

ما ينفعشى للاسف يشتغل على ويندوز سفن لكن اوعدك اجرب اشوف له طريقة يشتغل بيها

دة مش من البرنامج
دة لماحطيت الفلاشة على الجهاز هو مرضتش تفتح من غير معملة فورمات لما عملتلة لقيت المساحة 3 ميجا

جربت تفرمتها بالبرنامج لو ما جربتش جرب وقولى النتيجه


ynfa3 windows 7 ?? Yshta8l 3aleh el prog da ??

ما ينفعشى للاسف يشتغل على ويندوز سفن لكن اوعدك اجرب اشوف له طريقة يشتغل بيها

lovevictim
01-24-2011, 03:23 AM
مشكور بس البرنامج معملش اى حاجه ف الفلاشة اللى عندى

T.e.K.o
01-24-2011, 03:40 AM
مشكور بس البرنامج معملش اى حاجه ف الفلاشة اللى عندى

يبقى اكيد مامشيتشى على الخطوات
قولى عملت ايه بالظبط

sasa_wassouf
01-24-2011, 04:18 AM
تسلم ياكبييييير

biko0o
01-24-2011, 06:39 AM
1345 شكر يا T.e.k.o

اساساااا انت معلم كبير اوى اوى :D

كان عندى فلاشه جيجا مش شغاله عملت بالبرنامج ورجعت اشتغلت وكله تمام :s12:

لكن فى واحده تانيه لكن مش بتظهر اصلا

بيجيبلى تحت بدل السهم الاخضر رسمة يو اس بى ومش بلاقيها قاريه

اعمل فيها ايه ؟؟؟

biko0o
01-24-2011, 08:05 AM
سورى يا T.e.k.o

فى كمان حاجه

عندى هارد يو اس بى 40 جيجا فيه نفس المشكله

بوصله وبيقرا عادى وبيظهر البارتيشن بتاعه عادى

http://up8.up-images.com/up//uploads/images/images-75e5e690f6.jpg (http://fashion.azyya.com). (http://uploadpics.a2a.cc). (http://www.a2a.cc)

لكن ما بيرضاش يفتح وبيجبلى رسالة error

http://up8.up-images.com/up//uploads/images/images-55f61998af.jpg (http://fashion.azyya.com). (http://uploadpics.a2a.cc). (http://www.a2a.cc)

ايه الحل ؟؟؟؟؟

biko0o
01-24-2011, 08:07 AM
ولما جيت اجربة بالبرنامج ماظهرش عليه ظهر الهارد الاساسى بس

sss4311
01-24-2011, 08:39 AM
يسلمووووووووووووو

محمد الجارحى
01-24-2011, 09:53 AM
تسلم ايديك يا غالى

يامتعبني
01-24-2011, 10:38 AM
الله يعطيك لعافيه نااااااااااااااايس

k0n9
01-24-2011, 11:36 AM
تسلم ايدك يا تيكو

محمود يسري
01-24-2011, 11:36 AM
تسلم تسلم تسلم

k0n9
01-24-2011, 11:39 AM
سورى يا t.e.k.o

فى كمان حاجه

عندى هارد يو اس بى 40 جيجا فيه نفس المشكله

بوصله وبيقرا عادى وبيظهر البارتيشن بتاعه عادى

http://up8.up-images.com/up//uploads/images/images-75e5e690f6.jpg (http://fashion.azyya.com). (http://uploadpics.a2a.cc). (http://www.a2a.cc)

لكن ما بيرضاش يفتح وبيجبلى رسالة error

http://up8.up-images.com/up//uploads/images/images-55f61998af.jpg (http://fashion.azyya.com). (http://uploadpics.a2a.cc). (http://www.a2a.cc)

ايه الحل ؟؟؟؟؟


كلمني ع الميل يا برنس
حل مشكلتك عندي

gasserelbosaty
01-24-2011, 02:25 PM
يا تيكو باشا هيا مش فلاشة ده كرت موميرى
انا بحط كرت الموميرى فى الريدر والريدر بينور يعنى واصله كهربا
بس الكرت مش بيفتح على الكمبيوتر يعنى مفيش امل انه يشتغل تانى ولا ايه ؟


نفش المشكله معايه!

gasserelbosaty
01-24-2011, 02:26 PM
ما ينفعشى للاسف يشتغل على ويندوز سفن لكن اوعدك اجرب اشوف له طريقة يشتغل بيها




شغال زى الفل معايه يا غالى على ويندز 7 :s12:

elatefy2009
01-24-2011, 02:27 PM
كارت الموميرى مش بيقرا على اى موبيل ولا على الكمبيوتر ان جربته كذا مرة
وياريت بعد اذنك مش تدوخنى معاك وترد عليا السؤال بسؤال لو مفيش حل
خلاص قولى مفيش حل اوك
وعلى فكرة البرنامج ده مش منه اى فايدة خااااااااااااااااااااالص
وانا جربت كذا برنامج ومفيش حل
معلش ان كنت رخمت شوية فى الرد بس دى الصراحة

biko0o
01-24-2011, 02:35 PM
تلسم يا كبييير
فين الايميل ؟؟؟؟

sobhy2012
01-24-2011, 05:38 PM
مشكووووووووووووور

sobhy2012
01-24-2011, 05:39 PM
مجهود مميز جداااااااااااااا

medatop
01-24-2011, 06:34 PM
لو مفيهاش مضايقه
انا الفلاشه بتقرا عندى بس مساحتها زيرو وهى مساحتها الاصليه 8 جيجا ومبتفتحش ومبتظهرش على البرنامج دا
ارجو الافاده وشكرا

xoom
01-24-2011, 06:56 PM
موضوع حلو ويارب ما اجربة ان شاء الله بس التنسيق والشرح زي الفل

zx_1401
01-24-2011, 07:31 PM
100% الله ينور ياباشه

عبود غير موجود
01-24-2011, 08:05 PM
طيب ينفع مع هاردسك ولا ماينفع

midoo3591
01-24-2011, 09:43 PM
تسلم ايديك يا تيكو انا عندي فلاشة تنزل عليها ملفات تروح ع الجهاز التاني متلاقيش حاجة حينفع معاها البرنامج ده

midoo3591
01-24-2011, 09:45 PM
وحاجة تاني عندى فلاشة 4 جيجا أصلية 100 % بس فيها Ic اتحرق و بدور على فلاشة يكون فيها نفس ic ممكن الاقيه في اي جهاز ولا ايه انا مش لاقي ولا فلاشة اجيبه منين ممكن الافادة

ashraf arafa
01-24-2011, 10:51 PM
مجهود مميز جدا
تسلم ايدك

mohameddiap
01-25-2011, 08:25 AM
مشكوووووووووووووووووور

zicolord
01-25-2011, 09:15 AM
تسلم ايديك يا تيكو يا حبيب قلبي يا عسل ان فلاشتي كينجستون 4 جيجا كان جايلها جلطة وبقت 2 جيجا وجربت البرنامج وصلحها تمام اوي وخرجت الفلاشة وركبتها تاني وقالي اعمل فورمات وبعدين فرمتها ورجعت لحجمها الاصلي رغم ان كان على برامج الديفراج الاخرى يقروها 4 جيجا لكن المساحة الفاضية 2 ولما جربت البرنامج نظفها تمام اوي بجد والمفاجاة ان البرنامج سطبته على ويندوز سيفن التيمييييييييييت ونفعت تمام

emado
01-25-2011, 01:26 PM
شكر ليك على البرنامج الروعة

fathalino
01-25-2011, 05:30 PM
مشكووووووووووووووووور على البرنامج بس انا لما سطبت البرنامج وحطيت الفلاشة البرنامج ما شافهاش وباين عندى بيانات الهارد بس ...ارجو الافدة وشكرا

musab khalaf
01-25-2011, 07:22 PM
تسلم يارائع .....

biko0o
01-25-2011, 07:40 PM
فين ياعم الردود
ماتعبرنا وتعبر الناس اللى بتسألك
مش اللى يعمل موضوع يكمله للاخر ولا يسيبه ويمشى :@:@:@

waled slamh
01-25-2011, 10:36 PM
مفيش اجمل من كده

EL Romantic
01-26-2011, 03:51 AM
بص لو سمحت يا تيكوا انا الفلاض بتاعتى لما بركبها بيجبلى رسالة خطا فى اليو اس بى
ياريت اعرف اية السبب والاداة دى مش بتجيب نتيجة معاها
مكن الرد لو سمحت

mr-Khalid
01-26-2011, 07:47 AM
ألف شكر وجازاك الله خيراً .

ميدومشاكل410
01-26-2011, 10:14 AM
شكراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

Hitman X
01-26-2011, 02:25 PM
teslam edak 3ala el rogram daa ^^

ZERO C00L
01-26-2011, 04:16 PM
بجد الف مليون شكرا انا كان عندى فلاشه مش شغاله بس بامانه هى اشتغلت بالبرنامج بتاع a7med said

احمدكفافي
01-27-2011, 01:02 PM
الموضوع مش حقيقي

T.e.K.o
01-27-2011, 01:44 PM
الموضوع مش حقيقي


ابقى استغطى كويس قبل ما تنام:d

khaled_koko90
01-27-2011, 08:56 PM
مجهود مميز جدا
تسلم ايدك

hatem2010
02-01-2011, 07:51 PM
بجد تسلم الايادي يا برنس بجد البرنامج تمام جدا

mo7amed888
02-03-2011, 10:23 PM
يسلم أيديك يا معلم على البرنامج الرائع من زمان بدور على برنامج زي هيك شكرا الك

تحياتي

M3AEM
02-06-2011, 04:32 AM
مشكور يا غالى على البرنامج الرائع (http://3rbfirst.com)

Engel Eyes
02-07-2011, 10:47 PM
السلام عليكم

اخى انا عملت زى ما قوولت بس فى مشكلة بتظهر مش عارفة اية الحل ليها

لما اجى ادخل على الفلاشى من البرنامج بيقوولى

this devise cannot be accessed because it is smaller than 65535 sectors
وهذا كل ما حصل عليه
ما بعرف شو المشكلة وجربت فلاشة آخرى بس الفلاشة التانية اصلا مش بايظة بس ظهرت ودخلت عليها
وكمان جربت علn ويندوز 7 وXp
اعمل اية؟

بروفيسور
02-08-2011, 03:12 AM
انا ظهرت عندي مشكله بنت لزينه
اولا انا عندي فلاشة 8 جيجا
وفي مرة من المراريت واحد زميلي طلب مني لعبة
رحت حطيت الفلاشة في الجهاز و لقيت الجهاز مش راضي يقراها
ايه الحكاية دي
ف انا عندي البرنامج اللي انت حاطه ده وعارف ان تقيل جدا و هايجيب قرار الفلاشة
و يرجعها احسن من الاول
بس الغريبة انو البرنامج بيقراها وعملت الفورمات خلاص و كلو ماشي
اتفاجئ ان الفلاشة بردو الجهاز مش قاريها و مش ظاهر الدرايف بتاعها
اعمل ايه
ارجو الحل مستر تيكو و ارجو عدم التأخير

biko0o
02-08-2011, 06:45 PM
ابقى استغطى كويس قبل ما تنام:d

طب ما انت حلو اهو وبترد امال منفضلنا ليه ؟؟
لو ماتعرفش حاجه عن البرنامج قول ماتنكسفش على الاقل نشوف حد غيرك نسأله

younness3
02-08-2011, 08:08 PM
شكرا على الموضوع الحلو

SAMIR ALNOOR
02-28-2011, 02:47 AM
تسلم ياكبير مجهود تحسد عليه

braryelhoub
02-28-2011, 08:48 AM
طبعا أشكرا يا زعيم علي مجهودك الكبير
عندي فلاشة 8 جيجا بقالها سنة
مرة واحدة جابتلي رسالة بتقول
USB Device Not Recognized
فمش عارف ده معناه ايه
عموما أنا اشتريت واحدة جديدة من كم يوم
بس عاوز اعرف ايه الموضوع

braryelhoub
02-28-2011, 03:29 PM
أخي الحبيب
لقد تاكد من الفلاشية
وبالفعل مش منورة
كده تمام
الحمد لله إن إطمنت

gsm11
03-02-2011, 08:38 PM
برنس يا محمد والله

mohammed ebied
03-03-2011, 04:44 PM
البرنامج لا يقرأ الفلاشة لماذا؟

othmanooo
03-06-2011, 12:21 PM
شكرا على البرنامج ولكن بحكم خبرتي في هذا المجال لا اعتقد ينفع كثيرا هذا البرنامج الا في بعض الحالات

اخوتي اي استفسار انا جاهز واي سؤال انا جاهز ويلي بحب التواصل على:

[email protected]

اخوكم صفا عثمان من لبنان

اسد اليل3
03-06-2011, 04:46 PM
:s16:تسلم الايادى
بارك الله فيك اخي
مشكور .............................................مش? ?ور
مشكور... ......مشكور.....................مشكور... ......مشكو ر
مشكور.............مشكور............ ..مشكور............... مشكور
مشكور........................مشكور ............................مشكور
مشكور... .................................................. .....مشكور
مشكور. .................................................. ...مشكور
مشكور..................................... ......... مشكور
مشكور.......................................? ? شكور
مشكور................ ................مشكور
مشكور............. ..........مشكور
مشكور.......... .......مشكور
مشكور.....مشكور
مشكو رمشكور
مشكور

zoroman2
03-09-2011, 02:56 PM
برنامج جميل اخى تسلم ايدك شكرا

اسد اليل3
03-31-2011, 12:55 PM
تسلم الايادى
بارك الله فيك اخي
مشكور .............................................مش? ?ور
مشكور... ......مشكور.....................مشكور... ......مشكو ر
مشكور.............مشكور............ ..مشكور............... مشكور
مشكور........................مشكور ............................مشكور
مشكور... .................................................. .....مشكور
مشكور. .................................................. ...مشكور
مشكور..................................... ......... مشكور
مشكور.......................................? ? شكور
مشكور................ ................مشكور
مشكور............. ..........مشكور
مشكور.......... .......مشكور
مشكور.....مشكور
مشكو رمشكور
مشكور

CaSpEr-nEt
09-30-2011, 02:05 PM
merciiiiiiiiiii

ibnhazm_906
02-08-2012, 05:49 PM
لو سمحت الفلاشة مش متشافة أصلا في البرنامج
يعني لما بدخلها وأشغل البرنامج مش بيشوف أي درايف
بيقولي
Disk found : 0

أعمل إيه ؟؟

A7med Said
02-08-2012, 09:45 PM
مش مقرية اساسا خلاص للاسف كده اتحرقت على ما اعتقد مش هتشتغل تانى
حصلت معايا قبل كدا

Aragon
03-06-2012, 01:47 AM
ايه الفلاشات الجامده دي